Sabtu, 11 Juni 2011

φύση και τη θέση του μονοθεϊσμού

Ο Λόγος του Θεού:
«Δημιούργησα jinn και ο άνθρωπος, δεν είναι τίποτα αλλά για να λατρεύουν." (ADH-Dzariat: 56)
.
Λατρεία είναι η υποτέλεια στον Αλλάχ υπακούοντας τις εντολές Του και την αποχή από όλες τις απαγορεύσεις του, όπως έχει μεταφερθεί από τον προφήτη. Και αυτή είναι η ουσία του Ισλάμ, διότι το Ισλάμ σημαίνει παράδοση στο Θεό είναι αποκλειστικά συνοδεύεται από απόλυτη υπακοή σ 'Αυτόν με χαμηλή αυτοεκτίμηση και την αγάπη.

Λατρεία σημαίνει επίσης ότι το σύνολο των λόγων και έργων, τόσο της εξωτερικής όσο και εσωτερικής, αγάπησε και ευλογημένο από τον Θεό. Και μια φιλανθρωπική οργάνωση που έγιναν δεκτές από τον Θεό ως λατρεία, αν με ειλικρινείς προθέσεις, μόνο και μόνο επειδή ο Θεός και ακολουθήστε τις οδηγίες των alaihi Sallam wa το sallallaahu προφήτη ».

"Και αληθώς Στείλαμε αγγελιοφόρους σε κάθε λαό (διακηρύσσοντας): Λατρεία Αλλάχ ήταν (μόνο) και αναχωρούν από το κακό." (Ένα-Nahl: 36)

Το κακό είναι όλη η δόξα του Θεού-με-εκτός λάτρευαν, υπάκουσε, ή τηρούνται, είτε πρόκειται για ένα πέτρινο εξυψώνεται, ανθρώπινη, ούτε διάβολος. Αποφυγή Το κακό είναι να αρνηθεί, το μίσος, δεν θέλουν να προσκυνήσουν και να λατρεύουν τον σε οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο.

«Και ο Κύριός σας έχει δώσει εντολή να το YE δεν θα πρέπει να λατρεύουν εκτός από Αυτόν, και
εσείς κάνει καλό στη μητέρα του πατέρα σας με το καλύτερο. Αν ένας από αυτούς ή και των δύο φτάσουν σε μεγάλη ηλικία με τη φροντίδα σας, τότε μην πει ποτέ να τους λένε "αχ" (ή χυδαιότητα) και δεν τα σπάνε, και πες τους μια ευγενή λέξη. Και ταπεινό εαυτό σας και στους δύο με μεγάλη αγάπη, και να πούμε: Ω Θεέ μου, αγαπώ και τους δύο, όπως και οι δύο με έχουν διδάξει ως παιδί »(Al-Isra»: 23-24).

"Λατρεία σας ήταν όλα στον Αλλάχ (μόνο) και δεν παραμελεί καθόλου σ 'Αυτόν." (Μια-Nisaa »: 36)

Παραμελεί είναι για τη θεραπεία του κάτι διαφορετικό από τον Θεό-Θεός-το ίδιο όπως και στην περίπτωση που αποτελεί προνόμιο για τον ίδιο.

"Say (Μωάμεθ): Επιτρέψτε μου να διαβάσω τι είναι απαγορευμένο σε σας από τον Κύριό σας, δηλαδή: δεν το κάνουμε παραμελεί καθόλου σ 'Αυτόν, κάνει καλό και στους δύο γονείς, και δεν σκοτώνουν τα παιδιά σας για το φόβο της φτώχειας Θα σας δώσουμε τροφή. και σε αυτούς, και δεν προσεγγίζουν τις αποτρόπαιες πράξεις, τόσο ορατά και κρυφά, και δεν σκοτώνουν την ψυχή που Αλλάχ απαγορεύεται εκτός των περιπτώσεων κάτι (αιτία) είναι σωστή. Έτσι ο Θεός σας διέταξε, δια να καταλάβει (το) . Και δεν προσέγγιση ιδιοκτησία του ορφανού, εκτός από τις πιο χρήσιμες, μέχρι να φθάσει σε στάδιο ωρίμανσης του, και το πλήρες μέτρο και το βάρος με τη δικαιοσύνη. Εμείς δεν επιβάλλουν το βάρος σε κάποιον, αλλά ανάλογα με τις δυνατότητές του. Και όταν λέτε, τότε ας σας να είναι δίκαιες, αν και είναι μια σχετική (μ), και να εκπληρώσει την υπόσχεση ότι διοικείται από Θεό σας, δια να το θυμάστε και (διάβασα):.. Είναι δρόμος μου, είναι σε ευθεία, έτσι ώστε να ακολουθήσει, και δεν ακολουθούν το μονοπάτι- δρόμο (το άλλο), επειδή οι δρόμοι που θα σας κερδοφόρα από την πορεία του. Αυτός είναι διοικείται από τον Θεό για να σας για σας μπορεί να γίνει ευσεβής ». (Al An'am: 151-153).

anhu Ιμπν Mas'ud ριζοσπαστικοποίησης », δήλωσε τα εξής:
"Αυτός που θέλει να δει alaihi wa Sallam διαθήκη προφήτη sallallaahu», οι οποίες αναφέρονται παραπάνω η τσιμούχα του ανήκουν, έτσι ώστε ανάγνωση ο λόγος του Αλλάχ, το Exalted :...( σούρα Al-An'am 151-153, όπως αναφέρεται ανωτέρω) .

Mu'adh Μπιν Jabal, anhu ριζοσπαστικοποίησης », δήλωσε τα εξής:
. "Δεν έχω Σάβ πίσω alaihi Sallam wa το sallallaahu Προφήτη» πάνω σε ένα γαϊδουράκι Τότε μου είπε: O Mu'adh, ξέρεις αν το δικαίωμα του Αλλάχ που πρέπει να πληρούνται από τους δούλους του, καθώς και τα δικαιώματά τους δούλους του Θεού που πρέπει να πληρούνται εγώ; απάντησε: Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του γνωρίζουν καλύτερα Είπε επίσης:. Το δικαίωμα του Αλλάχ που πρέπει να πληρούνται από υπαλλήλους του είναι ότι λατρεύουν μόνο και δεν παραμελεί καθόλου σ 'Αυτόν, ενώ τα δικαιώματα των δούλων του Θεού που πρέπει να πληρούνται είναι ότι Ο Θεός δεν θα τιμωρήσει τους ανθρώπους που δεν παραμελεί καθόλου σ 'Αυτόν ρώτησα:.? Ο Messenger του Αλλάχ, δεν πρέπει να καλλιεργεί καλές ειδήσεις για τους ανθρώπους Μου απάντησε: Έχετε παραδώσει αυτή την είδηση ​​σε αυτούς, έτσι ώστε αργότερα θα αναπαύονται εαυτό. " (Bukhari και μουσουλμάνων στην saheeh τους)

Απόσπασμα από το βιβλίο: "Βιβλίο του μονοθεϊσμού» από Shaykh ibn Muhammad Abdul Wahhab.
Εκδότης: Κοινό Γραφείο Da'wah και Ισλαμικής Καθοδήγησης, Ριάντ στο 1418 Η.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar